RUSC 2024 | Festival de Poesia de l’Espluga de Francolí | 19 - 27 juliol



Del 19 al 27 de de juliol, torna la poesia a l’Espluga de Francolí.

El Museu Terra organitza la dotzena edició del Festival de poesia RUSC, i ho fa, com ja és habitual, amb l’organització de diversos actes per a tots els públics i coincidint amb la Festa Major del municipi.

Sota la direcció artística d’Alba Vinyes Lasso, el RUSC 2024 esdevindrà el punt de trobada del panorama poètic català on es podran sentir algunes de les veus més contrastades i joves del país.

Què és el RUSC?

El RUSC és el Festival de Poesia de l’Espluga de Francolí. Un esdeveniment anual que va néixer el 2013 al Museu Terra (abans Museu de la Vida Rural).

«El desig que ens mou a establir un rusc de poetes és la necessitat de prodigar i de consumir poesia, d’apropar els poetes a un públic àvid de paraules posant a l’abast, en ple estiu i a les portes de la Festa Major, una selecció de mels vingudes de les contrades catalanes».

Amb aquestes paraules de Jordi Carulla Ruiz, director del RUSC, naixia el Festival de Poesia de l’Espluga de Francolí.

Un festival que, des de sempre, ha comptat amb la inestimable col·laboració d’Edicions Poncianes, de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.



Entrades populars